Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Web stranicom do novih klijenata

Kao odraz Vašeg poduzeća u online svijetu, web stranica utječe na percepciju Vaših aktivnih i potencijalnih kupaca, klijenata, ali i vanjskih suradnika koji imaju interes saznati više o Vašem poduzeću.

Pružanjem usluge dizajna i razvoja web stranice želimo unaprijediti Vaš vizualni identitet i prisutnost na Internetu te Vam tako omogućiti brži rast i razvoj poslovanja.

90
KORISNIKA DOLAZI PUTEM WEB STRANICE
50
KORISNIKA ODLAZI ZBOG LOŠEG DIZAJNA
68
KORISNIKA ISTRAŽUJE PO INTERNETU PRIJE DONOŠENJA ODLUKE

Prednosti web stranice

Ulaganjem u web stranicu razvijate kvalitetan odnos i povjerenje s Vašim klijentima te otvarate nove prilike za razvoj poslovanja. Osim toga, možete prikupiti informacije o potencijalnim i postojećim klijentima i voditi analitike na temelju kojih ćete donositi odluke o budućim koracima za daljnje unapređenje iskustva i odnosa s klijentima.

Dolazak novih klijenata

Pozicioniranjem svog vizualnog identiteta na Internetu, otvorite mogućnost za nova tržišta.

Povećanje prodaje

Poduzeća koja imaju svoju web stranicu povećala su prodajne aktivnosti i time utjecale na rast prihoda poduzeća.

Isticanje među konkurencijom

Današnji klijenti skloniji su odlučiti se za poduzeće koje ima kvalitetnu i vizualno privlačnu web stranicu, nego za ono koje to nema.

Dostupnost informacija 24/7

Omogućite svojim potencijalnim i trenutnim klijentima bolje iskustvo dajući im informacije na dohvat ruke u svako doba dana.

,,Od kada imamo web stranicu, uspjeli smo privući nove klijente”
Kristina, Marketing Manager

Tehnologije u kojima radimo

Svakim danom lista tehnologija u kojima radimo raste u skladu s potrebama tržišta. Nova tehnologija za nas ne predstavlja prepreku već priliku za učenje i proširenje dosadašnjeg znanja.

Spremni za rast poslovanja?