Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Ključni dio prilagodbe digitalnom dobu

S više od 10 godina iskustva u prilagodbi različitih tipova poslovanja digitalnom dobu, znamo koliko je važna kvalitetna edukacija za Vas i Vaše zaposlenike kako biste naučili nova znanja ili nadogradili postojeća s ciljem unaprjeđenja Vašeg poslovanja.

U dosadašnjem radu s poslodavcima iz različitih industrija stekli smo uvid u različite vrste procesa između kojih se jedni ponavljaju, drugi se u niskoj mjeri razlikuju, a treći su u potpunosti jedinstveni. Baš iz tog razloga stručni smo u svom području rada i spremni održati edukacije koje će Vas u potpunosi pripremiti na novi, bolji, način rada.

Izvucite potencijal iz Vaših zaposlenika

Mi vjerujemo da svaki zaposlenik krije velik potencijal u sebi, a da radom i stjecanjem novih znanja i vještina kroz edukacije, taj potencijal dolazi do izražaja.

Od operativnih do strateških razina, svaki je pojedinac edukacijom dobio novi val motivacije koja je pozitivno utjecala na razvoj poslovanja.

Upoznavanje

Temelj za pripremu kvalitetne edukacije je upoznavanje s klijentom i njegovim potrebama.

Slanje dodatnih materijala

Kako bismo osigurali da nikome ništa ne ostane nejasno, šaljemo dodatne materijale vezane uz određenu edukaciju.

Edukacije zaposlenika

Zaposlenici su najvažniji aspekt Vaše organizacije, a mi Vam pomažemo izvući najbolje iz njih.

Dugotrajan odnos

Po završetku edukacije, naš odnos s Vama i Vašim timom ne prestaje nego tek počinje.

“Nakon edukacije posebno su me iznenadili stariji članovi mog tima koji su neočekivano vrlo brzo savladili i prihvatili rad s novim tehnologijama.
Bravo za ekipu iz Applimenta!”
Tatjana, Voditeljica odjela ljudskih potencijala

Edukacijama do najboljih rezultata

Vlasnici i zaposlenici poduzeća pokazuju vrhunske rezultate nakon edukacija koje
su se odrazile i na sam razvoj poslovanja. Osim rasta zadovoljstva, produktivnosti i efikasnosti, stvorile su se motivacija i želja za novim znanjima koje vode daljnjem napretku poduzeća.

Spremni za rast poslovanja?