Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Vaše poslovanje naš je fokus

Skoro svaki poslodavac dođe u fazu poslovanja u kojoj shvati i osvijesti da neki dijelovi ili cijeli procesi ne funkcioniraju, a nekad da i nisu razvijeni u njihovom poslovanju
Kako biste Vi mogli realizirati strategiju rasta i razvoja poduzeća, Vi i Vaše poslovanje postajete naš fokus.

Slušamo Vas, prikupljamo i analiziramo podatke o Vašem poslovanju s ciljem detektiranja problema i blokova koji koče Vas i Vaše zaposlenike u svakodnevnom radu i utječu na realizaciju potencijala Vaše tvrtke kao i Vaših poslovnih ciljeva.

Od poslovnih procesa do IT tehnologija - sve na dlanu

Kako bismo osigurali da proces informatizacije i digitalne transformacije ostavi pozitivan dojam na Vas i Vaše zaposlenike, u našem radu krećemo od temelja, pa polako korak po korak zaokružujemo cijelu priču. Na taj način želimo izbjeći nagle promjene, izgubljenost u procesu i omogućiti postepeno učenje o novom načinu rada.

Upravljanje poslovnim procesima

Upoznajemo se s Vašim poslovnim procesima, analiziramo ih i savjetujemo na kojim mjestima ih je moguće optimizirati i na koji način ili ih je potrebno u potpunosti zamijeniti.

Upravljanje IT tehnologijama

Kao stručnjaci za IT tehnologije, stojimo na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice te pomažemo pri donošenju najbolje odluke.

Informatizacija poslovnih procesa

S ciljem povećanja produktivnosti predlažemo informatizaciju određenih procesa koji oduzimaju vrijeme, a nemaju velik utjecaj na rast i razvoj poslovanja.

Savjetovanje u nabavi IT tehnologija

Poznavajući tržište IT tehnologija, pomažemo i pri odabiru opreme koja omogućuje najbolje iskustvo u svakodnevnom radu.

“S 4 nova prodajna mjesta, firma mi je rapidno narasla i shvatio sam da više ne znam tko što radi i osjećao sam se kaotično. Preporukom sam čuo za Appliment tim, odlučio se javiti i evo trenutno sam u postupku otvaranja čak dvije nove poslovnice na stranom tržištu, a držim sve konce u rukama.”

Dalibor, direktor

Optimizirajte Vaše procese

U našem radu koristimo kombinaciju znanja, tehnika i alata kojima dolazimo do najboljih rješenja za naše klijente. Prepustite se našim provjerenim metodama i postignite uspjeh koji ste zaslužili.

Spremni za rast poslovanja?