Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Softver po Vašoj mjeri

Budući da je nemoguće pronaći dva identična poduzeća, normalno je da ne postoji jedinstveni softver koji bi zadovoljio svaku pojedinu potrebu nekog poduzeća. Ako imate softver izrađen po Vašim željama, osiguravate da svaka potreba Vašeg poduzeća bude zadovoljena.

Proces razvoja softvera

Pri razvoju softvera koji je prilagođen u potpunosti potrebama poslovanja, vodimo se konzultantskim pristupom koji nam pomaže saznati ključne informacije o strukturi i procesima unutar poduzeća. Na temelju toga definiramo potrebne funkcionalnosti i dolazimo do jedinstvenog rješenja samo za Vas.

Definiranje specifikacije

Utvrđivanje zahtjeva i potrebnih funkcionalnosti pomaže nam u pronalasku optimalnog rješenja.

Razvoj softvera

Prema dogovorenom planu i specifikaciji dijelimo razvoj u više faza zbog agilnog načina rada.

Određivanje vremenskog plana projekta

Za kvalitetan raspored razvoja svih funkcionalnosti i testiranje istih do dogovorenog roka projekta, važno nam je dogovoriti vremenski plan izvedbe.

Edukacije

U sklopu treninga obuhvaćamo sve funkcionalnosti softvera kako bismo kvaltetno pripremili krajnjeg korisnika za njegovo korištenje.

“Već neko vrijeme smo bili nezadovoljni kombiniranim korištenjem više softvera. Razvoj našeg osobnog softvera je najbolja odluka koju smo u dugo vremena donijeli.”
Igor, CEO

Vaša Formula 1 za uspjeh

Donošenjem odluke o ulaganju u razvoj potpuno prilagođenog softvera, dobivate rješenje kojim ćete zadovoljiti sve nerealizirane zahtjeve i potrebe.

To rješenje predstavlja isključivo Vaš alat na putu do ostvarenja poslovnih ciljeva, a neke od njegovih glavnih karakteristika su jedinstvenost, prilagodljivost i učinkovitost.

Spremni za rast poslovanja?