Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Neka svaka prijava dođe do izražaja

Otvaranje natječaja za nova radna mjesta ponekad je kaotičan proces. Od faza selekcije, pa sve do izgubljenih prijava, sve je to nešto s čim se odjel za ljudske potencijale često susreće.
U svrhu otklanjanja mogućih problema, imamo rješenje koje će ovaj proces učiniti jednostavnim i efikasnim. Praćenje prijava kroz faze, pregled dogovorenih intervjua i komunikacija s kandidatima postaju lakši nego ikada prije.

Faze zapošljavanja

Zaprimanje

prijava po pozicijama kroz organizirani sustav

Obrada

strukturiranih podataka na jednom mjestu

Završetak

procesa u par klikova

Onboarding

zaposlenika kroz nekoliko koraka

“Najteži dio u procesu zapošljavanja je ne propustiti nijednu prijavu koje najčešće dolaze na mnogo različitih mjesta. Kvalitetno strukturirane i pohranjene prijave za posao uz automatske podsjetnike uvelike su mi olakšali posao i snalaženje.”
Božica, ljudski potencijali

Čuvajte i prošle prijave

Prethodne prijave znaju biti od iznimne važnosti pogotovo u situacijama kada poduzeće zaprimi prijavu za koju ono trenutno nema otvorenu poziciju, ali se u kratkom vremenu stvori prilika. Prikupljanjem baze podataka kandidata koji su već izrazili zanimanje za rad u Vašem poduzeću, smanjujete troškove raspisivanja novog natječaja.

Ostala rješenja iz ove kategorije

Spremni za rast poslovanja?