Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Postignite transparentno praćenje odsustava

Bilježenje godišnjih odmora, bolovanja, roditeljskih/plaćenih/neplaćenih dopusta ili isključenja s rada treba biti jednostavno, pregledno, transparentno i na jednom mjestu zbog lakše organizacije rada, zadataka i kontrole. Na taj način također omogućujete i zaposlenicima uvid u njihove podatke o odsustvima što će posljedično smanjiti broj upita i nesporazuma.

Prednosti ovog rješenja

Organiziranost

Jednostavno usklađivanje i postavljanje rasporeda rada

Jednostavnost

Upravljanje s jednog mjesta

Transparentnost

Mogućnost pregleda vlastitih odsustava u svakom trenutku

Preglednost

Sprječavanje preklapanja godišnjih odmora

“Svako malo dobivala bih pitanja tipa “koliko dana godišnjeg mi je ostalo, smijem li na bolovanje” i slično. Sada svi zaposlenici bez problema mogu pogledati koliko još dana imaju na raspolaganju i za što!”
Božica, ljudski potencijali

Organizirajte dokumentaciju vezanu uz odsustva

Osim unošenja i pregledavanja korištenih dana za razna odsustva, pratite s istog mjesta dokumentaciju zaposlenika. Osigurajte brz i jednostavan pristup predanim dokumentima i u trenu saznajte nedostaje li određeni dokument, a kako Vam neka informacija ili dokument ne bi promakli, koristite automatske podsjetnike i osigurajte potpunu kontrolu.

Ostala rješenja iz ove kategorije

Spremni za rast poslovanja?