Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Postignite nadzor nad terenskim radom

Organizacija i upravljanje radom prodajnih predstavnika na terenu teško je nadzirati i kontrolirati pa predstavlja kompleksan proces.
Zbog decentraliziranog rada sporije se i teže dolazi do informacija i dokumentacije o klijentu za potrebe održavanja sastanka i vođenja bilješki te predaje izvještaja s terena.
Našim rješenjem nastojimo povezati zaposlenike u uredima i zaposlenike na terenu na jednostavan način kako bi se postigli što bolji poslovni rezultati i transparentnost odrađenog posla.

Karakteristike rješenja

Dostupnost

Pristupite podacima bilo kada i bilo gdje

Preglednost

Jednostavni i strukturirani podaci

Povezanost

Ostanite u kontaktu s Vašim zaposlenicima i van ureda

Kontrola

Transparentnost informacija omogućuje bolji nadzor

,,Korištenjem rješenja za olakšanje rada izvan ureda svi zaposlenici na dalekim lokacijama mogu raditi kao da su u uredu s ostalim zaposlenicima.”
Maja, CEO

Terenski rad na dohvat ruke

Izvještaji s terena, komunikacija s prodajnim predstavnicima te dostupnost ažuriranih podataka je ključan za pravilno funkcioniranje terenske prodaje. U tom slučaju, uvijek ćete imati pristup svim informacijama te biti spremni reagirati ako prepoznate potencijalni problem te na taj način spriječite moguće troškove za poduzeće.

Iz perspektive terenskog predstavnika, zbog nedostupnih informacija dok je na terenu, gubi se mnogo vremena na čekanje istih. Boljom povezanošću, terenski predstavnik štedi na vremenu te ostatak vremena može usmjeriti na obavljanje drugih zadataka.

Ostala rješenja iz ove kategorije

Spremni za rast poslovanja?